Onze diensten Administratieve bijstand
Administratieve bijstand

Na de uitvaart laten we je bij Uitvaartplanner Van Bogaert niet los en zijn we er om jou te steunen. Wij bieden bijstand op zowel administratief, fiscaal en emotioneel vlak.

Administratieve bijstand

Administratieve verplichtingen na het afscheid zijn onvermijdelijk. Wij helpen jou graag met een overzicht te laten opmaken van de op te zeggen contracten, polissen en abonnementen. We kunnen je weliswaar ook bijstaan bij de praktische uitvoering van deze stappen.

Fiscale bijstand

Fiscaliteit is onlosmakelijk verbonden met een overlijden. Wij helpen je bij de aanvraag van de nodige attesten om aangifte van erfbelasting mogelijk te maken. Verder staan we je ook bij om je successieplanning op te stellen en kunnen we voor jou de erfbelasting berekenen.

Contacteer ons

Administratieve bijstand
Herinneringsartikelen voor nabestaanden

Asjuwelen

Een rouw- of asjuweel helpt om het verlies van uw dierbaren te verzachten. Een tastbare herinnering kan soms een leegte vullen want elk klein beetje troost draagt bij tot het verwerkingsproces.

Asjuwelen

Askaders

Een mooi eerbetoon aan de overledene en een mooie herinnering voor jou. Een askader biedt je de mogelijkheid om haar of crematie-as als herinnering te bewaren.

Askaders

Herinneringskristallen

Je eigen verhaal, herinnering of foto van de overledene, symbolisch weergeven in glas. Als geschenk voor iemand die je dierbaar is of gewoon een geschenk voor jezelf. Een aandenken gesmolten in glaskunst.

Herinngeringskristallen