Home

Lokaal verankerde
begrafenissen
met een
persoonlijke
toets regio
Zwijndrecht en
Antwerpen.

Van Bogaert staat klaar voor jou, 24/7.

Heb je vragen of ben je op zoek naar een specifieke dienst die je niet op onze site kan terugvinden? Neem hier contact op met ons, wij helpen je graag verder.

Condoleren

Home

Het verhaal van Van Bogaert.

Toen zijn nonkel Frans Van Bogaert, begrafenisondernemer te Burcht, stopte nam Ernest ook deze zaak over. Dat werd wat veel voor hem en zo kwam zijn zoon, Gino Van Bogaert, na zijn middelbaar onderwijs in 1978 mee in de zaak.

Historiek

Rouwen is niet loslaten, rouwen is verbinden.

Het verlies van een dierbare deel laten uitmaken van je leven. Je verdriet toelaten en tegelijkertijd je leven weer op de rails krijgen, dat is ongelooflijk moeilijk. Goede en gepaste zorg kan bijdragen om je veerkracht terug te vinden. Een gesprek met een rouwpsycholoog helpt.

Uitvaart regelen

Home

Bijna 100 jaar ervaring

Begrafenissen Van Bogaert verzorgt sinds 1928 uitvaarten vanuit een familiale onderneming en dit vooral in de regio Zwijndrecht, Antwerpen en Waasland. Gedurende meer dan 85 jaar kregen wij het vertrouwen van duizenden families. Steeds hebben we getracht om op een discrete en plichtsgetrouwe wijze aan dit vertrouwen voldoening te geven. Steeds trachten wij onze families bij te staan en hun wensen te vervullen, dit volgens ieders norm en budget.

Onze afscheidslocaties

Home

Uitvaartcentrum & aula volledig gerenoveerd.

Onze familiekamers voor privé rouwbezoek, de ontmoetingsaula voor publiek rouwbezoek en de uitvaartaula zijn volledig vernieuwd. Bij Uitvaartplanner Van Bogaert Sereni bepaal je zelf wie een rouwbezoek kan brengen en wanneer.

Meer info

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Contacteer ons

ONTroerd magazine gaat over het leven en dat ons kan helpen, helen en troosten alsook inspireren.

Meer info

Home